Kréta Medis, Mobil Transfer, Mobil Manual - Chinabase

KATEGORI PRODUK

  • shouye1.png

    shouye1.png

  • shouye3(1)

    suwi3(1)

  • shouye2(1)

    suwi2(1)

  • shouye4

    suwi4

  • 10 10

    10

    10 pengalaman bisnis internasional
  • 200 200

    200

    luwih saka 200 karyawan
  • A A

    A

    Kelas A perusahaan ing pabean China
  • 60 60

    60

    pelanggan nyakup luwih saka 60 negara

Swara

10+

taun pengalaman ing kasur medical care

Kanggo nyukupi kabutuhan pasar regional

Pangembangan perusahaan

  • 2011 - Pembentukan perusahaan
  • 2012-Perusahaan miwiti bisnis impor lan ekspor
  • 2014-Rampung ngimpor peralatan medis skala gedhe
  • 2015-Nilai ekspor kasur medis mundhak kanthi cepet
  • 2017-Diakoni minangka Perusahaan Kelas A Pabean
  • 2018-5 amben medis listrik fungsional rampung desain lan kasil diuji
  • 2019-5 Amben medis listrik fungsional resmi didol
  • 2020-Perang nglawan epidemi makutha anyar, ngrampungake ekspor reagen tes lan peralatan perawat menyang Italia / Kroasia
  • 2021 - Kita lagi ing dalan

Babagan awake dhewe

Perusahaan iki setya riset lan pangembangan kasur rumah sakit paling canggih, kasur perawat lan furnitur pendukung perawatan rumah sakit, kanggo nyedhiyakake kasur, perabot lan solusi sing paling nyaman kanggo pasien.

liyane

Skenario aplikasi

Warta paling anyar

  • Dhuwur sing bisa diatur...

    30 Mar, 22
    New York, Amerika Serikat: Decisive Market Insights Research Height Adjustable Stretcher Chair Market report nambahake laporan paling anyar babagan t...
  • Douglas County duwe ...

    27 Oktober, 21
    Omaha, Nebraska (WOWT) - Saklawasé saben amben ing Nebraska Medical School kebak.Angka kasebut nuduhake manawa Kabupaten Douglas nduwe hosp paling dhuwur ...
  • Electric nursing bed nursing and manual nursing, which is easier to accept?

    Kasur listrik n...

    28 Agustus, 21
    Kanggo pasien sing nandhang amben utawa lumpuh jangka panjang Amarga kekhususan wong akeh, sensitivitas kulit beda karo wong biasa ...